Nieuws

Samen sterk: verlaagde verzend & dropshipment tarieven New Aspect

 

Beste partner,

Allereerst hopen wij dat u en uw naasten gezond zijn en blijven. Daarnaast willen wij u veel sterkte en kracht wensen in deze uitdagende tijd. Al onze partners krijgen op zijn of haar eigen manier te maken met uitdagingen in zowel de privé als de zakelijke sfeer. Ook in deze tijd gaan wij met ons gehele team er alles aan doen om u bij te staan. New Aspect is en blijft daarom geopend volgens de reguliere openingstijden en zal al uw bestellingen gewoon blijven verzenden.
 

Maandagochtend 14 december begon langzaam duidelijk te worden wat de plannen van het kabinet zouden worden en welke impact deze zouden hebben bij veel van onze relaties. Naar aanleiding hiervan hebben wij gisteren uitvoerig overleg gehad met diverse partners om te kijken hoe wij u het beste kunnen bijstaan in deze uitdagende tijd. Belangrijkste topic; “Hoe krijgen wij de bestelling bij de klant?” 
 

Dropshipments
Om u als partner hierbij te helpen, hebben wij besloten om per omgaande tot en met 18 januari 2021 de onderstaande verlaagde tarieven voor dropshipments te hanteren. Tijdens het verpakken van uw dropshipment beoordelen wij of het mogelijk is de zending te versturen middels een PostNL brievenbuspakje met Track en Trace. Bestellingen welke niet mogelijk zijn op deze manier te verzenden worden middels een reguliere GLS zending verzonden tenzij er is gekozen voor een GLS Express zaterdag levering. 
 

De speciale tarieven voor dropshipment zijn vanaf vandaag geldig. Alle overige toeslagen die normaal worden berekend voor dropshipments komen volledig te vervallen.
 

 • PostNL brievenpakje Track & Trace € 1,99
  (levering maandag t/m zaterdag)

 • GLS Pakketzending Track & Trace € 3,49
  (levering maandag t/m vrijdag)

 • GLS Express zending zaterdag Track & Trace € 4,99
   
  (levering zaterdag)


Reguliere zendingen 
Ook alle reguliere orders onder uw francowaarde die wij van u ontvangen en wij naar uw bedrijfsadres mogen versturen, worden conform bovenstaande verscherpte tarieven verzonden 
 

Locaties voor reparatie en onderhoud van consumentenartikelen
Gisterenavond is bekend gemaakt dat locaties voor reparaties en onderhoud van consumentenartikelen geopend mogen blijven. Voor relaties die reparatiewerkzaamheden uitvoeren betekend dit dat het reparatie gedeelte van de bedrijfsvoering dus geopend mag blijven. Ook geldt dit voor relaties die als servicepunt fungeren voor het ontvangen en verzenden van brieven en postpakketten. Over de exacte inhoud zijn nog veel vragen maar wij hopen dat dit wellicht mogelijkheden voor u biedt. 

Mochten er vragen zijn dan staat uw account manager of onze binnendienst u graag te woord. 

Team New Aspect BV