Nieuws

Edge-To-Edge glazen bescherming

Steeds vaker kwam u met de vraag of wij een oplossing hadden voor het probleem waar veel telefoonbezitters van nieuwe modellen tegenaan liepen. De screen protectors konden niet goed aansluiten op de gebogen randen van toestellen als de Galaxy S7 en de iPhone 6S. Om te voorkomen dat er lucht onder zou komen en daardoor de screen protector helemaal los zou laten, werd ervoor gekozen om de oppervlakte van de screen protector te verkleinen zodat deze binnen de afronding viel. Dat werkt, maar is niet de mooiste oplossing.


Consumenten klaagden over het feit dat niet hun hele display beschermd was en dat de randjes van de screen protector storend waren. Daarom hebben wij besloten om op zoek te gaan naar een antwoord op deze duidelijke vraag. En dit antwoord hebben wij gevonden in de Mobilize Edge-To-Edge Screen Protector.


Deze speciale screen protector heeft, net zoals de betreffende beeldschermen, ook gebogen randen. Daardoor kan deze perfect aansluiten. Geen luchtbellen en geen voelbare en zichtbare randjes meer dus. Een optimale gebruikservaring en optimale functionaliteit. Er is gekozen voor 9H gehard glas voor de beste kwaliteit.


De Mobilize Edge-To-Edge Screen Protector heeft een advies verkoopprijs van €29,99 en is beschikbaar voor de Samsung Galaxy S6, S7 en S7 Edge en de iPhone 6(S),