Nieuws

Onze complete voorraad inzichtelijk

De voorraad van een product was altijd al duidelijk zichtbaar op onze website. Wat u echter nog niet kon inzien, was de voorraad die wij in ons externe magazijn voor u beschikbaar hebben. Deze artikelen zijn namelijk nog niet ingeboekt waardoor ze niet als voorraad worden meegerekend. Het leek ons een goed idee om u ook inzicht te gaan geven in deze “verborgen” voorraad, waardoor het voor u qua inkoop gemakkelijker wordt en u tevens makkelijker levertijden kunt communiceren aan uw relaties. De extra voorraad is uiterlijk binnen 48 uur al voor u leverbaar.

Hoe u deze voorraad kunt inzien? Op de website kunt u aan het eerste getal  zien hoeveel voorraad er op de pick-locatie in ons magazijn beschikbaar is. Het tweede getal tussen haakjes toont de “verborgen” voorraad. Hieraan kunt u dus zien hoeveel producten er beschikbaar zijn om toe te voegen aan de pick-voorraad. Zodra er een bestelling geplaatst wordt die groter is dan de huidige voorraad op de pick-locatie, zal de extra voorraad beschikbaar worden gesteld.

 

U weet nu precies hoeveel totale voorraad er binnen korte tijd verkrijgbaar is.
Dit past in onze visie om zo transparant en gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn voor onze klanten.
Wij worden er namelijk gelukkig van als u dat ook bent.
 

Heeft u vragen over deze aanpassing van de website?
Neem voor alle mogelijkheden en prijzen op met uw accountmanager of onze binnendienstmedewerkers op 0541-53 86 84 of via [email protected].